Cadeautips            Cadeautips doop


Cadeautips doop

Op zoek naar een leuk cadeau voor een doop? De doop is een bijzondere gebeurtenis waarbij een speciaal cadeau hoort. Heb je geen idee wat voor cadeau je moet kopen voor iemand die gedoopt wordt? Bekijk dan onze doop cadeautips! De cadeautips passen echt bij de doop en zullen zeker in de smaak vallen bij de ontvanger.

De cadeautips zijn eenvoudig te bestellen en zullen door de ontvanger worden gewaardeerd. Veel van onze cadeautips worden de volgende dag al geleverd.

Overzicht van de leukste cadeautips voor de doop:

 

1

Een mok maken met een opdruk zoals een foto, tekst of logo?
Onze mokken zijn van goede kwaliteit en zijn allemaal geschikt voor de afwasmachine, op de magische mok na. Wij leveren aan particulieren en bedrijven. De fotomokken kunnen worden voorzien van een foto, een tekst of een logo. Combinaties zijn ook mogelijk.

http://www.prachtigkado.nl/mokbedrukken
2

Een schort of sloof maken met een opdruk zoals een foto, tekst of logo?
Door middel van de nieuwste technieken drukken wij uw opdruk op het schort. Wij kunnen vrijwel alles drukken op de schorten, bijvoorbeeld een foto, naam, tekst, logo of een afbeelding.

http://www.prachtigkado.nl/schortbedrukken
3

Een set onderzetters maken met een opdruk zoals een foto, tekst of logo?
Door middel van de nieuwste technieken drukken wij uw opdruk haarscherp op de onderzetters. Vrijwel alles kunnen wij bedrukken op de onderzetters, bijvoorbeeld een foto, naam, tekst, logo of een afbeelding.

http://www.prachtigkado.nl/onderzetterbedrukken
4

Een handdoek maken met naam?
Een naam of logo op de handdoek wordt in de handdoek geborduurd. Je hebt de keuze uit diverse kleuren handdoeken en kleuren tekst. De handdoeken met foto worden bedrukt worden met een logo en/of foto en kunnen tevens worden voorzien van een tekst.

http://www.prachtigkado.nl/handdoek-met-naam
5 Handdoek met foto en tekst?
Een foto of tekst op de handdoek wordt op de handdoek gedrukt. Je hebt de keuze uit diverse kleuren handdoeken. De handdoeken met foto worden full colour bedrukt met een logo en/of foto en kunnen tevens worden voorzien van een tekst.

http://www.prachtigkado.nl/handdoek-met-foto
 
6

Bent u op zoek naar een douchelaken met eigen opdruk? 
Bij ons is het mogelijk om douchelakens te borduren per stuk of in grotere aantallen. Een douchelaken borduren kan in verschillende kleuren gedaan worden en tegen de laagste prijs!

http://www.prachtigkado.nl/douchelakens-borduren
7 Een puzzel maken met een opdruk zoals een foto, tekst of logo? 
Door middel van de nieuwste technieken drukken wij uw opdruk op een puzzel. Wij kunnen vrijwel alles drukken op een puzzel, bijvoorbeeld een foto, naam, tekst, logo of een afbeelding.

http://www.prachtigkado.nl/foto-op-puzzel
8

Een muismat maken met een opdruk zoals een foto, tekst of logo? 
Door middel van de nieuwste technieken drukken wij uw opdruk op een muismat. Wij kunnen vrijwel alles drukken op een muismat, bijvoorbeeld een foto, naam, tekst, logo of een afbeelding.

http://www.prachtigkado.nl/muismatbedrukken
9

Een sleutelhanger maken met uw eigen foto, tekst of logo?
Maak uw eigen of iemand anders zijn sleutelbos persoonlijker door er een leuke hanger met een eigen foto en/of tekst aan toe te voegen. Ook kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de sleutelhanger zetten om uw bedrijf te promoten of om mee te geven aan klanten/gasten. De opdruk komt zeer scherp op de sleutelhangers te staan.

http://www.prachtigkado.nl/sleutelhanger-met-foto
10

Een i-phonecase of hoes maken met een opdruk zoals een foto, tekst of logo? 
Door middel van de nieuwste technieken drukken wij uw opdruk op een i-phonecase of hoes. Wij kunnen vrijwel alles drukken op een i-phonecase of hoes, bijvoorbeeld een foto, naam, tekst, logo of een afbeelding.

http://www.prachtigkado.nl/case-met-foto
11

iPAD CASE MET FOTO
Maak je iPad persoonlijk met een foto case / foto hoesje. Dit iPad hoesje is geschikt voor de iPad 2 en 3. Door de pasvorm wordt je iPad extra beschermd tegen beschadigingen.

Je iPad case met foto wordt binnen 1 werkdag geleverd!

http://www.prachtigkado.nl/telefoonhoesje-met-foto
12

MAGNETEN met FOTO KOELKASTMAGNETEN met FOTO
Fotomagneten zijn erg leuk doordat het persoonlijke cadeaus zijn. Fotomagneten worden ook wel koelkastmagneten genoemd doordat de magneten met foto vaak op een koelkast worden geplakt. De magneten met foto hebben een zeer scherpe fotoafdruk. Elke magneet mag een andere foto hebben. De fotomagneten zijn vanaf 4 stuks te bestellen. Wij leveren de koelkastmagneten met foto binnen 1 werkdag.

http://www.prachtigkado.nl/foto-magneten
13
Sieraad met foto bedrukken?
Een sieraad met foto bedrukken is leuk voor jezelf, maar een sieraad met foto is ook leuk om cadeau te geven! De foto wordt haarscherp op het sieraad gedrukt in kleur. Elke foto is geschikt om te bedrukken, ons team maakt van elk sieraad een prachtig exemplaar. De levering van de sieraden met foto is slechts 1 werkdag!

http://www.prachtigkado.nl/sieraad-foto
 
14 Wijnfles met eigen etiket
Een wijnfles met je eigen etiket is een uniek cadeau! Je kunt de wijnfles voorzien van je eigen etiket. De wijnfles kan worden voorzien van een foto met tekst of alleen een foto. Ook kun je de wijnfles voorzien van een logo met eventueel tekst. Maak hieronder een keuze uit de diverse wijnen. Voor elk budget is er een geschikte wijn met eigen etiket! Wij leveren de wijnfles met eigen etiket binnen 1 werkdag. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie wijn!

http://www.prachtigkado.nl/wijnfles-met-eigen-etiket